joi, 5 noiembrie 2009

" era ingerul tau..."


Holograf - Cine stie
Asculta mai multe audio Muzica
zilele ce tocmai au trecut au fost niste zile si cu bune dar, din pacate, si cu mai putin bune. de povestit am sa povestesc de cele bune iar cele rele...sa se spele;) .
de fapt vreau sa ma refer la doua vise deosebite (desi primul este si nu prea este un vis) . vise care in prima faza mi se pareau de neexplicat. poate o sa ziceti ca spun ziua ce am visat noaptea. ei bine nu, nu am acest obicei.dar acum, acum chiar vreau sa fac asta. si...DOAR ACUM.
la un moment dat, in mijlocul noptii, cand toti dormeau, cand toate lumnile erau stinse, m-am trezit brusc si am inceput sa ma uit in stanga si in dreapta, intorcandu-ma ..pret de cateva clipe...cand pe o parte cand pe alta cu niste ochi mari, speriati. dupa cateva clipe m-am linsitit si mi am continuat somnul. asta zice iubitul meu;) . eu imi amintesc altceva. si anume:
la un moment dat m-am trezit, intradevar, de asemnea in camera era intuneric mai putin pe chipul iubitului meu si al meu, fetele noastre aveau o lumina fixata , parca, pe ele. stiu ca eram speriata. m am uitat la iubitul meu care statea pe o parte, intors cu fata spre mine: zambea. desi nu vorbea i am auzit vocea care imi spunea sa nu mi fac griji, ca el (sau poate El ) este langa mine. nu are de ce sa mi fie teama. si m am linistit!
al doilea vis era in felul urmator:
ma aflam in copou. era zi. in fata mea erau multe persoane. atat eu cat si acei oameni eram inconjurati de o lumina alba, o lumina care pe mine m a trimis cu gandul la zapada :) . aveam impresia ca ma aflu undeva mai sus decat ceilalti dar eram in urma tuturor. la un moment dat, de undeva din spate, desi nu mai era nimeni ( eu cel putin asa avem impresia) cineva mi a zis:" Dumnezeu e cu tine!"
ciudate sau nu cand i am zis aceste lucruri si mamei ea mi a zis simpul, scurt, direct:" era ingerul tau!".
are mama dreptate sau nu?
eu vreau sa cred ca da. dar...cine stie....


2 comentarii:

Robert spunea...

As vrea din toata inima ca acel inger sa fiu chiar eu. O sa ma straduiesc, ma voi comporta exemplar, asa cum meriti sa fac si sper sa reusesc sa-ti demonstrez ca te iubesc cu-adevarat, asa cum tu ai visat. Te voi iubi cu sufletul curat, vom avea parte de o dragoste pura !
TE IUBESC !!!

Cristina spunea...

asta e ceea ce mi doresc din clipa in care te am cunoscut!