joi, 28 ianuarie 2010

magic...





zilele acestea am stat si nu prea am stat pe acasa.. cert este ca fie aveam de lucrat pt facultate, fie invatam, fie eram obosita sau pur si simplu nu aveam chef sa ascult muzica, in ultimile zile nu am mai ascultat nici macar radioul meu preferat. azi...insa... i am dat drumul.. iar...si... ce melodie credeti ca se auzea? surprinzator una dintre melodiile mele preferate, melodia celor de la Bosquito: doua maini. imediat ce aceasta se termina... cine credeti ca intra in camera si imi zice: "am venit!" :D. iai... iubitul meu, desigur:) niste coincidente frumoase!!!
poate pentru unii copilarii...pentru unii banalitati...daaar pt mine clipe desebite. doua momente care
m au facut sa zambesc din inima, momente care care m au facut sa uit de tot stresul acestei perioade, perioada in care mi s au intamplat lucruri surprinzatoare, incredibile, care m au facut sa mi pun niste semne de intrebare, daaar fata de care voi lua atitudine si... sper... ca in curand sa pot zice k
"m-am inselat, stresul era de vina" sper... de fapt trebuie!

2 comentarii:

Robert spunea...

iai .... superba postare .... TE IUBESC ingeras !!! Tu esti viata mea !!! Cele doua maini despre care spuneai sunt mainile noastre ... impreuna ... ca sa mergem impreuna pe acelasi drum. TE IUBESC sufletel !!! Esti minunata !!! Esti VIATA MEA !!!

Cristina spunea...

bineinteles ca mergem impreuna pe acelasi drum! nici nu se poate si nici nu vreau afltfel!!! TE IUBESC!