miercuri, 6 ianuarie 2010

nasterea...

azi sarbatorim botezul Domnului acum 3 saptamani am sarbatorit nasterea Lui, sarbatoarea cea mai importanta, cea mai frumoasa, sarbatoarea familiei.
a naste, a da viata unei fiinte este ceva cu totul si cu totul deosebit. Dumnezeu a binecuvantat partea feminina cu acest DAR. atunci cand este vorba de venirea unui boboc de fiinta toti cei din jur se pregatesc pt a-l astepta, pentru ai face venirea mai usoara. surprinzator sau nu...asta fac si animalele...cititi
si voi stirea de mai jos...mie una mi-a atins sufletul si...nu mai gasesc cuvinte pt a descrie ceea ce simt....iai...

Uite cum se pregăteşte o elefănţică de naştere!




Dacă aveaţi impresia că doar oamenii se pregătesc intens pentru un moment pe cât de fericit, pe atât de riscant cum este cel al naşterii, iată că vă înşelaţi! Mărturie stă exemplul unei viitoare mămici-elefant de la Grădina Zoologică din Melbourne, Australia.






Dokkoon, o elefănţică asiatică, mai are doar câteva zile până la naştere, aşa că se pregăteşte temeinic pentru marele moment. În această dimineaţă, ca de altfel în fiecare zi, Dokkoon este ajutată să îşi menţină forma fizică de îngrijitorul Steve Blanchard. Mai mult, pe lângă " antrenorul personal de fitness", responsabilii grădinii zoologice au adus, din Germania, şi un specialist în elefanţi - Dr. Thomas Hildebrant din Berlin - pentru a supraveghea indeaproape evoluţia viitoarei mămici în ultimele zile de sarcină.

Foto - EPA

sursa: www.//libertatea.ro/

2 comentarii:

Anca Unica spunea...

Nasterea este o minune, darul cel mai pretios pe care l-a daruit Dumnezeu femeilor. Eu cred ca pentru asta merita orice sacrificiu ( problemele noastre specific feminine, durerile nasterii ). Dar asa cum am zis, fara lacrimi si durere nu exista bucurie. Ideal ar fi ca orice femeie, atunci cand afla ca e insarcinata, sa se pregateasca si sa-l pregateasca pe bebe pentru venirea lui pe lume. Inca din burtica ii formam anumite inclinatii, asa ca muzica buna, ambianta placuta, linistea, afectiunea si grija constanta asigura cadrul potrivit pentru buna dezvoltare a micutului. ce stiintific suna :))
cris, astept peste cativa ani marturii din experienta personala, da? :P

Cristina spunea...

bineinteles!!!...Doamne ajuta sa avem amandoua parte de aceasta minune si sa avem amandoua de facut "marturii din experienta proprie" :)