luni, 5 aprilie 2010

LA MULTI ANI iubirea mea !!!

o zi in care o fiinta minunata (mama sa) a dat nastere unui pui de om cel putin la fel de minunat!

un pui de om care astazi este barbat in toata firea, dar caruia ii place sa fie copil atunci cand are cu cine (de cele mai multe ori, nu stiu cum se face, se intampla sa fiu eu acea persoana:D, ador asta dar el nu trebuie sa stie;) ).
el stie sa fie sensibil, el stie sa ia atiutudine atunci cand situatia o cere.
el este cel care-mi ofera iubire.
alaturi de el am cunoscut iubirea adevarata, alaturi de el am plans dar tot alaturi de el am ras din toata inima din te miri ce lucru.
el este cel care ma sprijina, cel care ma sustine atunci cand am nevoie de cineva.
este persoana alaturi de care pasesc pe un drum necunoscut mie pana acum, drum care a fost, este si pare a fi neasteptat de frumos.
persoana alaturi de care invat multe lucruri.
este persoana ale carui , vise, dorinte, idealuri ma includ (acelasi idealuri, vise, dorinte pe care le am si eu, cu el desigur).
el este cel care ma face sa zambesc atunci cand sunt la capatul puterilor,
el este cel care-mi demonstreaza in fiecare clipa ca merita sa merg mai departe.
el ma face sa ma simt iubita asa cum nu am mai fost pana acum si tot el este cel care ma face sa iubesc asa cum nu am crezut ca as putea iubi vreodata!

lui ii doresc sa aiba parte de tot ce este mai bun pentru el pe aceasta lume, si nu doar (sau neaparat) de lucrurile pe care si le doreste, ii doresc sa fie iubit de toata lumea dar inima lui sa iubeasca numai pe cine merita cu adevarat, sa aiba rezultate maxime in tot ceea ce interprinde, sa fie sanatos, sa-si vada visele realitate si sa le fie alaturi parintilor, sa-i iubeasca cel putin asa cum o face acum:)!!!
parintilor lui le doresc sanatate pentru a fi alaturi de fiul lor si ii felicit pentru modul cum l-au crescut! le multumesc ca i-au dat nastere, ca l-au facut asa cum este: perfect pentru mine:)
LA MULTI ANI, DULCELE MEU!
TE IUBESC!

3 comentarii:

Robert spunea...

M-ai facut fericit pentru ca ai fost alaturi de mine intr-un moment important din viata mea ( sarbatorirea zilei mele de nastere din 2010 :D ), desigur ai fost prezenta la mai multe evenimente importante din viata mea si de acum inainte vor fi multe asemenea evenimente la care vei fi prezenta .... vom fi impreuna mereu !
TE IUBESC si sunt norocos ca ma iubesti asa cum ma iubesti !!!
Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru ca mi te-a scos in cale si pentru ca ne-a indrumat pe aceeasi cale! Esti minunata !!! :*:*:* :X:X:X TE IUBESC inimioara mea !!! (*)(*)(*)

Cristina spunea...

iaaaaaaiii...eu cam "banuiam" toate aceste lucruri, pe unele le-am si auzit "de cateva ori" daaar acum...am dovada negru pe alb:-> ... eeeeee;) TE IUBESC!!!

Cristina spunea...

zuzu zuzu e la mine... multi vad putin cunosc;) TE IUBESC!!!!