duminică, 11 aprilie 2010

o zi....








o zi in care am reusit sa ma detasez de tot ce ma apasa, de tot ce inseamna stres.
o zi in care dulcele meu m-a facut sa ma simt cea mai iubita persoana de pe pamant, cea mai frumoasa, cea mai alintata.
m-a facut sa simt ca merit tot! tot ce este mai bun!
m-a facut sa privesc cu mai multa speranta, cu mai multa incredere in fortele proprii ziua de maine. si cand zic ziua de maine de fapt ma refer la toata perioada care va urma (aprox. 4 luni).
s-au intamplat multe in ultimul timp. am invatat multe din numeroasele conjuncturi prin care am trecut.
el, iubitul meu, este cel care m-a sustinut si ma sustine in continuare! el si familia (atat din partea lui cat si din partea mea)!!! persoane pe care ar merita sa le cunoasteti!!! singurii in relatia carora nu exista cuvinte precum dezamagire, adio, indiferenta.
azi, in cele cateva clipe de relaxare, am constientizat inca o data ca am alaturi un om minunat. (oameni minunati!!!)
m-a facut sa ma simt cu adevarat fericita!
sunt fericita pentru ca il iubesc! sunt fericita pentru ca sunt iubita de el! (ce-mi mai place sa fiu iubita de el:D)! sunt fericita ca am invatat cateva lucruri despre sirul de conjuncturi prin care trecem numite scurt si simplu: viata.daaaaaaaar mai ales sunt fericita ca am papat vata cu zahar:D. imi era pofta de mult timp si aaaaaaaziiiiii pe langa faptul ca am fost iubitaaa (desi sunt in fiecare zi:d ), alintataaaa ( idem cu iubita:D) am fost siiiiiii rasfataaaata. am papat si am facut lucruri frumoase!
sunt fericita!TE IUBESC!!!!

2 comentarii:

Robert spunea...

TE IUBESC ingeras si meriti intr-adevar tot ce este mai bun !!! Voi fi mereu alaturi de tine si sper sa reusesc sa te fac cea mai fericita iubita de pe Pamant ;)
TE IUBESC si iti multumesc pentru ca imi faci viata mai frumoasa !

Cristina spunea...

TE IUBESC ma dulce ma!