joi, 16 iulie 2009

Motivul meu…



Totul a inceput acum un an si un pic….pe atunci visam la baiatul ideal…puneam pe primul plan aspectul fizic…trebuia sa arate precum fetii frumosi din povestile cu zane iar sufletul era pe loc secundar…desi…conta si asta. Cand am dat de tine insa…nu a mai fost asa…habar nu aveam de ce….cand am inceput sa vorbim…modul tau de a vorbi cu mine, de a face ca discutia sa decurga lin, vocea ta m-au cucerit pe loc…fapt care a facut ca prima noastra discutie la telefon sa dureze cam 4 ore in prima faza….urmata de alte 2 cateva min putin mai tarziu, nu de alta dar ti se descarcase telefonul…desi nici al meu nu mai avea mult .

TU te-ai strecurat in viata mea, in inima mea fara sa-mi dau seama… atunci cand credeam ca nimic nu mai conteaza…TU ai adus soarele in viata mea… m-ai determinat sa fac de fiecare data ceea ce simt eu ca trebuie si nu ce zic altii, TU mi-ai dat putere sa merg inainte fara sa ma uit inapoi, sa fac tot posibilul pentru a obtine ce-mi doresc, TU m-ai invatat sa renunt la orgoliu si sa fac eu primul pas, TU mi-ai intarit ideea ca a avea un iubit/a nu inseamna sa renunti la prieteni, TU incerci sa ma faci sa fiu mai organizata, sa respect ceea ce imi propun sa fac fie ca are legatura numai cu mine sau nu, TU mi-ai aratat ca fiecare iubeste in felul sau… TU mi-ai demonstrat ca atunci cand incep ziua cu zambetul pe buze totul e mai simplu, ca nimic nu este imposibil, ca nu trebuie sa ne dam batuti cu una cu doua.

iai…am emotii acum cand incerc sa scriu despre tine sau mai bine zis despre ce simt pentru tine… nu stiu de ce… esti un om cu totul special care ma iubeste…vreau sa-ti intorc iubirea, sa-ti arat mai mult, mai des ce insemni TU pentru mine…imi place tot la tine… imi place cum zambesti, cum ma trezesti cu un sarut dulce dimineata, imi place cum te alinti, imi place ca atunci cand nu suntem unul langa celalalt iti doresti sa mi auzi vocea inainte sa adormi, imi place ca stii sa fii si sensibil, imi place ca ne putem bucura impreuna si de lucruri marunte, imi place modul tau de-a ma iubi, imi place cum te enervezi cand te trezesti ciufulit si trebuie sa pleci neaparat sa rezolvi ceva, imi place ca m-ai dat peste cap…….o viata intreaga ( de fapt 22 de ani) m-am uitat dupa tipi cu ochi albastri iar persoana pe care o iubesc , cel care mi-a furat inima definitiv si irevocabil are ochi caprui…cei mai frumosi ochi caprui, imi place ca acum am “pernuta” mea pufoasa, cea mai frumoasa si mai dulce, imi place sinceritatea ta, modul tau de a spune lucrurile, scurt si la obiect desi eu astept explicatii muuuuulte…TU in schimb esti adorabil cand spui scurt si la obiect parerea ta…mutrita pe care o ai atunci cand eu ma supar din diverse motive, mai mult sau mai putin plauzibile, si ma intrebi :” acum ce am mai facut?”..iai…sau atunci cand ti se umple si tie paharul si te enervezi….in acele momente pur si simplu imi trece tot, uit de ce m-am suparat, care e motivul pentru care ne certam si… ma bufneste rasul din simplu motiv ca esti adorabil… iai… sau atunci cand incerci sa ma impaci… sau cand lasi de la tine chiar daca stii ca TU esti cel care are dreptate, ca tu esti cel care ar trebui sa se supere…iai…sau modul cum reactionezi la o supriza…esti minunat … imi place ca ma contrazici atunci cand ma astept mai putin… si… chiar si atunci cand esti cu un pas inaintea mea tot adorabil esti.

Iai, simt fluturasi, ma simt minunat atunci cand ma gandesc la prima noastra zi….zi in care am stat impreuna o dupa amiaza intrega, zi in care desi toti se uitau la meci tu ai ales sa te plimbi cu mine prin copou ( cel din Iasi), ziua cand desi aveai o durere graoznica de picior mergeai normal numai ca sa nu observ eu, zi in care am vorbit multe vrute si nevrute tot nu am epuizat subiectele, tot mai avem si acum ce sa ne povestim, Cineva ne iubeste acolo sus, prima noastra zi a fost de-a dreptul superba!!!

Primele flori de la tine au fost florile mele preferate desi…tu nu stiai asta…uite inca un motiv sa te ador!!!

De cand te am cunoscut fiecare zi, fiecare clipa, orice fac are sens. Alaturi de tine am petrecut cele mai frumoase momente, cele mai frumoase sarbatori, cea mai frumoasa zi de nastere, datorita tie i-am cunoscut pe scumpii nostri prieteni ramonica si alex , persoane cu totul deosebite, tot tu esti de vina pentru faptul ca mi-am consolidat prietenia cu inca doua persoane la fel de deosebite (my sweet Ancuta-aici chiar am avut ceva treaba;):D si simonik lu’mama),TU m-ai facut sa constientizez cat de importanta este familia,TU ma faci sa zambesc in fiecare zi, tot tu ma si enervezi cel mai tare dar pe cat de tare ma enervez pe atat de repede imi trece…asta pentru ca esti TU asa…fermecator… irezistibil…de ma lasi fara cuvinte atunci cand mi-e lumea mai draga. Cum sa stau suparata cand imi zici cu mutrita ta incantatoare: “ iubita, te rog, intelege este vorba de viitorul nostru?”. Zi si TU…n-am cum!!!

m-am bucurat enorm atunci cand mi-ai adus frezii, mi-a crescut inima pana la cer si inapoi cand mi-ai spus si de ce: “acestea sunt florile preferate ale mamei si sper sa-ti placa si tie”…iai…ce sa mai…ai fost adorabil!!!

Atunci cand vorbesti despre parintii tai ochii tai stralucesc intr-un fel anume, special, deosebit iar gestul tau m-a impresionat rrrrau de tot!!!

Atunci cand sunt departe de tine clipele trec foarte greu desi incerc sa fac ceva in acel timp, sa nu pierd vremea degeaba.

Ma bucur sa constat ca obstacolele care apar nu ne indeparteaza, ba din contra, ne fac iubirea mai puternica.

Alaturi de tine am petrecut si petrec cele mai frumoase momente, momente in care m-am simtit si ma simt cea mai iubita… cea mai norocoasa persoana de pe pamant!!!



LA MULTI ANI PUFOSU’MEU DULCE!!!

TE IUBESC!!!

2 comentarii:

RAMONA spunea...

O iubire sincera si frumoasa. Ce altceva ti-ai mai putea dori? Sa fiti fericiti si sa aveti grija de voi! Iubiti-va mult!

Robert spunea...

Iai ... sunt onorat sa vad ca prima postare a fost pt mine ... mai bine spus pt noi ... cu ocazia zile noastre ... 1 an si 1 luna ... foarte frumoasa perioada. Am inteles ca am reusit cat de cat sa realizez ce mi-am propus (sa te fac fericita) si sper sa reusesc si de acum inainte. La multi ani ingeras !!! TE IUBESC si te voi iubi mereu ... din ce in ce mai mult in fiecare zi! Esti o scumpa, esti minunata!!!