joi, 31 decembrie 2009

descopera...

cateva dintre mesajele primite in ajun de anul nou...mesaje care mie mi-au placut...mesaje pe care si eu vi le dedic voua....tuturor:

Descopera, invata cu adevarat sa crezi in frumos, traieste sentimentul de impreuna, alaturi de cei dragi!

Te-ai gandit unde petreci Revelionul? Sa nu uiti sa iei cu tine: voia buna, lumina in gand si veselia de alta data!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie!


Sper sa treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!


anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi!


Iti doresc ca in anul 2010 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti! Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata alaturi de persoana pe care o iubesti!


Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde..Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!


Sa plutesti de fericire si norii toti sa ti se astearna scara vrajita sub talpi, sa poti ajunge la coltul de luna de care stau agatate toate implinirile tale!



Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire!

Iar pentru tine iubitul meu: in 2010 o sa ii cer lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate, iar ca sa ai sufletul plin cu dragoste, o sa ma ocup personal!

REZULTATE MAXIME IN TOT CEEA CE FACETI!!!

LA MULTI ANI!!!

1 comentarii:

Robert spunea...

ma bucur sa stiu ca te vei ocupa de sufletelul meu si sa stii ca si eu iti voi fi mereu aproape si voi incerca sa te fac cat mai fericita. TE IUBESC !!!