sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Necuvantatoarele pot fi prietene....

Un câine din Surrey, Anglia, e prieten la cataramă cu o găină fără picior, încât ai impresia că necuvântătoarele sunt îndrăgostite una de cealaltă.

Vippy stă mereu cu Dolly, găina, o apără, o urmăreşte cu privirea şi mârâie fioros la celelalte orătănii care o mai atacă uneori, profitând de faptul că e infirmă.



noi oamenii...nu ne putem accepta...nu putem ierta,....nu putem sa mergem mai departe impreuna indiferent de ceea ce ni se intampla !!!...de ce ele pot iar noi nu???...ele pot pt k nu au orgoliu!...ele pot pt k traiesc clipa!... ele pot pt k nu tin cont de nimic decat de sentiment! ...noi oamenii de ce nu putem???...de ce nu putem ierta?...poate din cauza spiritului craciunului care tocmai a trecut....poate din cauza ca atunci cand simtim pistolul la tampla e mai usor sa i indepartam pe cei care ar putea apasa pe tragaci decat sa spunem adevarul, decat sa spunem adevaratele motive pentru care s a ajuns aici...de ce dam curs la "ceva", de ce ne dorim sa schimbam lucrurile chiar si atunci cand din 5 persoane (numar ales intamplator) doar una considera, dar nici ea nu e sigura, ca acel "ceva" nu merita schimbat, ca nu merita atentie...de ce insistam, de ce acordam importanta... de ce ne dorim sa fie bine tuturor desi nimeni nu da nici o sansa subiectului in sine, de ce facem asta atata timp cat chiar si dorinta proprie de a actiona, de a lua atitudine este fff mica...mica dar constanta... de ce??? ...cine stie?..doar El...Dumnezeu este singurul care le stie pe toate...noi...nu putem decat sa ne punem intrebari...la care El ne va raspunde doar daca vom avea ceva de invatat...daca va considera ca suntem destul de intelepti incat sa intelegem mesajul Lui.

exista lucruri nespuse,lucruri pe care eu consider ca puteau fi spuse doar fata in fata in diversele ocazii carora nu li s au dat curs ...lucruri de care ma detasez si le las in starea in care se afla. exista o vorba orice este greu dar nimic imposibil!!! voi face intocmai si eu: voi renunta definitiv desi imi este greu!

acesta este un gand intr un ceas de seara... iar ceea ce am vrut sa evidentiez mai bine e doar faptul ca sunt atatea lucruri pe care trebuie sa le invatam....

atatea lucruri cu adevarat minunate care astepta sa fie remarcate, apreciate care vor sa ne faca sa vedem partea plina a paharului ....noi oamenii suntem atat de orgoliosi si tinem cont de atatea prostii si aveam atatea pretentii pe care necuvantatoarele nu le au si din asta am putea invata de la ele!

P.S. cele rele sa se spele! cele bune sa se adune!!!! Doamne ajuta!!! .................


2 comentarii:

Robert spunea...

eu consider totusi ca e mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt ... asa cum ne este bine acum ... sper sa ne fie bine si in continuare! TE IUBESC!!!

Cristina spunea...

TREBUIE!!!;) tot raul spre bine (*)