joi, 28 ianuarie 2010

dor...


Taxi - Mi-e dor si doare
Asculta mai multe audio Muzica


o melodie pe care o fredonez de cateva zile... o melodie ale carei cuvinte spun ceea ce trebuie... o melodie care se potriveste perfect cu miercurea ce tocmai a trecut... miercuri a fost o zi ca oricare alta pentru unii...dar... nu si pt mine... se zice ca miercurea este ziua mea norocoasa... ce i drept este o zi "intensa" daca ar fi sa o descriu... dar pana la urma este o zi... o zi dintr o saptamana... o zi din luna... o zi din viata noastra. viata care este un sir de conjuncturi. viata in care cei pe care ii avem azi alaturi, cei carora azi ne confesam, cei pe care ii consideram cu adevarat importanti, maine pot sa nu mai faca parte din viata noastra...sau... poate abia maine constatam ca noi nu mai facem parte din viata lor:) sau poate ma insel. poate cer eu prea mult de la cei cu adevarat importanti pt mine, poate am pretentii prea mari de la ei. cert este ca de miercuri nu mai am nici un fel de pretentii de la cineva. ce va fi de acum in colo vom vedea:)


cand am ajuns acasa... dulcele meu m-a strans puternic in brate fara ca eu sa i zic ceva, mi-a oferit exact imbratisarea de care aveam nevoie, cea care mi-a confirmat ca el intotdeauna va fi langa mine, cu mine, pentru mine! nici nu mi doresc mai mult!!!! :)



P.S. acesta nu este unul dintre lucrurile incredibile care mi s-au intamplat zilele acestea si care m a facut sa mi pun niste semne de intrebare. cel putin nu la el ma refeream in postarea de dinainte. aici este vorba doar de o constatare :)



2 comentarii:

Robert spunea...

asa e inimioara ... voi fi mereu alaturi de tine .... sa te strang in brate ... sa te sprijin. TE IUBESC enorm !!! Tu esti UNIVERSUL MEU !!!

Cristina spunea...

TE IUBESC ingerasul meu!!!!