joi, 7 ianuarie 2010

ghiocei de ziua mea


azi este Sf.Ioan. ziua fratiorul meu geaman, a surorii mele mai mari si a taticului meu: LA MULTI ANI dragii mei! VA IUBESC si eu ENORM!!!



andra & mihai - la multi ani cu fericire
Asculta mai multe audio Muzica



azi este si ziua la sfarsitul careia dupa un "bilant" facut in mare graba am hotarat urmatorul lucru: dat fiind ca al doilea prenume al meu este Oana, astazi este si ziua mea:) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cum am luat aceasta decizie? simplu:
pentru ca asa mi au zis cei fff dragi mie, pentru ca asa a zis si la stiri ( ca Oana privine de la Ioan) si pentru ca, de fapt, Oana este forma romaneasca derivata de la Ioana, yochana = binecuvantarea Domnului.
tot azi...am primit si primi ghioceiiiiiiiiiiiiiii...eeeeeeeeeeeee...de ziua mea de la iubitul meu, de la cine altcineva:-> ...sunt fericita toooata iar pentru acest lucru, pentru faptul ca am alaturi atat fizic cat si spritual persoane care ma iubesc cu adevarat este vinovat doar El, Dumnezeu!!! MULTUMESC!!!


P.S. abia astept sa vii acasa, la a doua ta casa surioara mea mica, scumpa si dulce foc! mi-e tare dor de tine!


3 comentarii:

Anca Unica spunea...

Cu intarizere, dar... LAAA MUUULTI AAANI!!! Sa te binecuvanteze Dumnezeu cu multe daruri ceresti, iar Sfantul Ioan, al carui nume tot il porti, sa te apere de tot ce e rau si sa te ajute la nevoie!
Ma bucur ca esti fericita, ca zambesti, ca esti impacata, ca deja din ianuarie ai primit ghiocei!!!
Mi-e dor de tine, te pup si te iubesc sweet big sister, dar asta deja stie toata lumea!!!
Abia astept sa te vad!!! Promit sa iti ofer o imbratisare calda, asta daca ai sa o primesti :P
Multi pupici din Bucovina ;;)

Robert spunea...

dupa cum spuneam ... de Sf. Ion este si ziua ta. Am actionat in consecinta si ti-am spus si "LA MULTI ANI!" nu doar la 0:00 ci inca de vreo 3-4 ori ziua :D TE IUBESC VIATA MEA ! Esti extraordinara! Rezultate maxime in tot ce faci!!! (*)(*)(*)

Cristina spunea...

da...asa este: la 00:00 cum sa nu fiu eu fericita toata cand esti mereu alaturi de mine atunci cand trebuie! zi si tu ...cum? tu ai facut din ziua de ieri o zi cu totul si cu totul deosebita! a fost zi minunata, in care chiar am simtit ca a fost si ziua mea!TE IUBESC!!!!