duminică, 17 ianuarie 2010

la muuuuuulti aniiiiii!!!!!!!!!

multi ani traiasca...muuuulti ani traiascaaaaaaa....la muuuuuuuuuulti aniiiiiii pentru cea mai scumpa si mai dulce si mai sincera (mult prea sincera da imi place:d ) surioara mai mica:P din lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. am incercat io sa cant..dar daca nu ai raspuns la tel... sa i lasam mai bine ..pentru binele tuturor... sa cante pe cei care stiu sa faca asta cel mai bine :d... si cine stie mai bine decat...EIIIIIIII!!!!!

3 comentarii:

Anca Unica spunea...

MULTUMEEEEEEEEEEEEEEEEESC!!!!! Din tot sufletul meu si din toata inimioara mea... cum stii tu sa imi faci ziua mai frumoasa, mai ales ziua aceasta!!! Esti singura care i-a pus pe cei de la Directia 5 sa cante pentru mine si sunt incantata!!! Iti multumesc pentru minunatul cadou de ziua mea, e primul si cel mai deosebit! O sa imi amintesc mereu de el!
Multumesc ca esti alaturi de mine, te iubesc sweet big sister, mii de imbratisari si multi pupici >:D<>:D<>:D< :*:*:* :X:X:X :(*)

Cristina spunea...

este primul pe ziua de azi! zi care abia a inceput!
nu vreau sa folosesc un cliseu dar tu meriti cu adevarat tooot ceea ce este mai bun pe aceasta lume!
daca cei din jur te cunosc macar jumatate pe cat te cunosc eu imi dau dreptate!
in concluzie si prin urmare nu mai este nici o noutate ca te iubesc mult de tot surioara mea micascumpa,dulce si minunata, ca iti doresc sa ai parte de tot ce i mai bun si mai frumos pe lumea aceasta pentru ca TU ESTI UN INGER PE PAMANT!!! Si stii foarte bine ca am motive intemeiate pentru care afirm si sustin asta;)
pooop male la tine si multe multe imbratisari calde!!!!

Anca Unica spunea...

ce pot sa mai zic... daca ar avea toata lumea o surioara scumpa ca a mea...ar fi liniste si pace pe pamant. eu am norocul ca tu sa imi fii alaturi mereu, in orice moment, bun sau rau si ai darul de a-mi face cele mai frumoase surprize asa ca...ce mai, am noroc ca te am pe tine!!! pup la tine :*:*:*