marți, 20 aprilie 2010

fericita....





azi...a fost o zi frumoasa!
o zi cu emotii. o zi in care am resimtit acea speranta puternica ca totul va fi bine...ca ce a fost mai rau a trecut...
desi afara ploua... desi azi este marti....eu m-am simtit extraordinar. poate de vina o fi si faptul ca ador ploaia si...ca m-am nascut intr-o zi de marti...cine stie....
azi m am simtit EXTRAORDINAR!
pe langa faptul ca am trecut de 3 probe...(Doamne ajuta si la ultima!), am simtit din nou aproape doua persoane! sa le luam pe rand: am reluat legatura cu o persoana draga sufletului meu. m am bucurat sa constat ca cei din jur se asteptau sa fac asta, desi poate nu ar mai fi trebuit...nu am putut sa mai rezist sa fiu indiferenta. imi era dor sa vorbesc cu persoana in cauza... am constatat ca mi-au lipsit mult discutiile cu ea, ca mi-a lipsit ea ca persoana:). ramane sa vedem ce si cum va fi de acum in colo:)
despre a doua persoana am mai multe de zis. este persoana al carei email inca il mai am deschis. azi dimineata am citit cateva randuri care-i apartin, randuri care m-au atins la suflet, care m-au impresionat iar acum (seara) ca stiu mai multe despre "sursa" acelor randuri... recitindu-le parca ma rascolesc. nu stiu de ce. este durere cu bucurie, mai multa durere, poate...hm...nu stiu exact ce este. daaar stiu sigur ca acum mi-e dor sa vorbesc cu acea persoana, in acest moment as vrea sa o imbratisez din suflet. (ca in acea seara inainte de examen, o minunata seara) iai...nu stiu de ce simt asta...amintirile ma rascolesc: imi amintesc cand am mers in copou...si am stat doar noi doua de vorba. asa ca fetele. si baietii ne sunau sa vada ce mai facem, daca mai avem de vorbit:D. si noi bineinteles ca mai aveam:d cand suna telefonul ei cand al meu;)) a fost amuzant. imi amintesc si cand am mers sa jucam bardminton...Doamne cat am mai ras! sau...la ziua ei de nastere....aiaiai....m-am distrat grozav!...8->.... au fost momente extraodinare, amintiri frumoase...cu mana pe suflet pot sa zic ca aceasta persoana nu este perfecta. nici nu cred ca-si doreste sa fie (nu cred ca cineva vrea sa fie perfect) dar stie sa fie o prietena adevarata. clar! este o persoana care zambeste superb atunci cand o face din suflet! iti vine sa stai ore in sir la povesti cu ea, fara sa te plictisesti, atunci cand are "acel" zambet. si aici nu vreau sa zic ca atunci cand este suparata iti vine sa o iei la fuga (desi daca este suparata pe tine cam iti vine:D) ma refer la momentele in care este dispusa sa vorbeasca cu tine deschis, fara subtilitati sau alte lucruri de genul...iai....nu beau eu capucino...dar parca mi s-a facut pofta de unul;) ... "tu" ce zici?
acum imi trec prin minte si alte momente frumoase. momente pe care mi-ar place sa mi le amintesc la un capucino...dar, asta ramane de vazut:)

tot azi, dulcele meu mi-a demonstrat inca o data cat ma iubeste, lucru care m-a bucurat enorm! nu am cum sa ma satur de asa ceva! si nici nu-mi doresc sa ma satur vreodata!!!
a stat cu mine sau mai bine zis dupa mine toata ziua!
iai...DULCELE MEU (*)

sunt fericita!

inca 2 zile jumate si inchei un capitol stresant din viata mea! imi doresc totusi sa ramana un loc de "buna ziua", dar sa vedem...Doamne ajuta!

sunt fericita!!!!!
TE IUBESC SUFLETEL!!!
viata este colorata frumos, precum acesti puisori! eu imi doresc ca acesti "puisori",de care avem parte fiecare dintre noi, sa creasca armonios si sa ne/sa va aduca cat mai multe zambete din suflet!

2 comentarii:

RAMONA spunea...

Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma simt... chiar si atunci cand poate nu e vorba de mine. eh, bagatoria in seama e noua meserie.. doamne ce-mi poate fata neuronul la ora asta!
Cat despre acel capucino... ce mai astepti? Moldova Mall e tot acolo, etajul 5 inca nu s-a inchis, pretul nu s-a majorat, iar eu... eu sunt tot aici, chiar daca timpul a trecut!

Robert spunea...

Mi-a facut placere sa fiu alaturi de tine in acele momente atat de importante pentru tine ! TE IUBESC din tot sufletul inimioara mea !!!